Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, eşya taşıma kapasiteleri ve mukteza yangına dayanıklılık dereceleri dahil edinmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını esenlar.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en reva eder politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında temelı özen edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına uygun ali kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe gereğince farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve Yangın Merdiveni Kapısı kanatlar olarak dilek olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması örgülabilmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili durum simultane kapının olanaklı olan en az çağ kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Binalarda belli başlı standartlarda konum alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öbür yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın Bapsı anayasa amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli yer ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi kızdırmae dayanıklıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page